uitzicht offshoreVoor de NAM assen /SHELL zijn de verschillende opdrachten (zie hieronder met de referenties) uitgevoerd. 

Opdracht bedrijfsfysiotherapie & ergonomie (consult en diagnostiek, werkplekadvies, korte behandelingen, doorverwijzingen, aanpak preventief RSI programma, ergonomie controle kamers, voorlichting, preventief fysieke belastingsbeleid opzetten)

Referentie van senior bedrijfsarts R. de Valk over de samenwerking bij NAM Assen/ Shell (consult, werkplekadvies onshore en offshore, ergonomie controlekamers, fysieke belastbaarheid offshore, opzetten preventief rsi programma, voorlichtingen, trainingen):

"Monique has been very helpful for the NAM populationas occupational physiotherapist. Both on individual basis as for groups (like RSI prevention programmes). Good quality of work. Top qualities: Personable, Expert, High Integrity." December 14 2009

"Monique is van een grote toegevoegde waarde geweest als bedrijfsfysiotherapeut voor de NAM populatie. Voor zowel op individuele basis als voor groepen (zoals het opstellen van het preventief RSI programma). Goed kwalicatief werk."Top eigenschappen: stijlvol, expert, hoge intregriteit."14 december 2009

 Opdracht onderzoek verdiept fysieke belasting ofshore

Referentie van Marije Ter Horst- Blokhuis Arbeidshygienist/ Occupational Hygienist, Blokhuis Arbo Advies bij Shell:

“Ik ben als arbeidshygienist werkzaam voor de NAM/Shell en heb als adviseur daar samengewerkt met Monique. Met name ten aanzien van enkele projecten op het gebied van fysieke belasting heeft Monique bewezen zeer veel kennis te bezitten en een goede bijdrage te kunnen leveren aan het zoeken naar oplossingen voor bepaalde problemen. Haar inhoudelijke kennis was een welkome aanvulling, waarvan ik ook zeker veel geleerd heb. Het was een prettige samenwerking.”

January 22, 2010 

Opdracht consult en afstemmen binnen medisch team kantoor, on shore en off shore

Referentie van Marijke Van Vliet, Bedrijfsmaatschappelijk werk / trainer / adviseur, bij Shell:

Monique heb ik leren kennen als een deskundige bedrijfsfysiotherapeut. Met veel enthousiasme. Monique keek niet alleen naar het fysiek gedeelte van de mens, maar ook naar de sociale aspecten. Hoe staat iemand in het leven zowel op het werk als prive en wat voor invloed heeft dat op het gehele gesteldheid. Het was prettig samenwerken met Monique.”

February 3, 2010 

Onze opdrachten

 • Risico vermindering fysieke belasting rijden op rollenklem heftruck +

  Voor Eska Graphic Board zijn de de risico's voor de fysieke belasting en veiligheid in kaart gebracht voor de verschillende… Read More
 • Succesvol doorvoeren fysieke klachtenreductie bij productielijn met productieverhoging! +

  Aanpak productielijn leidt tot verlaging fysieke belasting en forse verhoging productie.. Read More
 • 1

Onze opdrachtgevers

 • Eska Graphicboard - Gedegen onderzoek en praktisch advies +

  Read More
 • SHELL/ NAM - Goed kwalitatief werk +

  Read More
 • AKZO NOBEL en TEIJN TWARON - vult ons gezondheidsbeleid goed aan +

  Read More
 • 1