Met plezier werken aan gezondheid

Dit programma is gemaakt voor mensen met overgewicht die hun conditie in positieve zin willen beïnvloeden en dit zelf niet kunnen volhouden. Het programma zet in op gedragsverandering. Hoe kan u als deelnemer uw leven met plezier gezonder maken. En hoe kan u dit blijven volhouden op vakanties, tijdens het werk en tijdens speciale gelegenheden. 

Wat houdt het programma in?

Het programma bestaat uit 3 modules: starten, uitdagen en volhouden. Elke module duurt 13 weken. Als de eerste module is afgerond kan het programma verlengd worden met de 2 vervolgmodules. De eerste module heeft een verplicht karakter. Er wordt 3 maal per week getraind. Afzeggen is niet mogelijk. Mocht de deelnemer zich ziek voelen, dan wordt een passende les aangeboden met eenvoudige oefeningen die de doorbloeding stimuleren. Elke training krijgt u in de startmodule met persoonlijke begeleiding. Uw omgeving wordt hierbij betrokken.

 Doel 

  • Vooraf heeft de deelnemer een doel geformuleerd, waarna toe gewerkt wordt.
  • De deelnemer voldoet na 3 maanden minimaal aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen.
  • De deelnemer kan na 3 maanden op gemotiveerde wijze blijven werken aan het behoud van een meer gezonde leefstijl.

 UW VOORDELEN

  • Het positief beïnvloeden van fit en gezond gedrag
  • Het vroegtijdig voorkomen en verhelpen van klachten
  • Duidelijke kostenbesparing door het reduceren van het verzuim
  • Praktische handvatten om op het werk, thuis en bij speciale gelegenheden actief te kunnen blijven inzetten
  • U als werkgever kunt aantoonbaar maken dat u de nodige inspanningen heeft gedaan om klachten/verzuim van medewerker(s) aan te pakken
  • Uw omgeving is bij het programma betrokken zodat zij u als deelnemer beter kunnen ondersteunen in uw verandering om met meer plezier fit en gezond gewicht op gemotiveerde wijze te kunnen nastreven

Meer weten?

Arboogerd is specialist op het gebied van productief, gezond en veilig werken. Onze deskundigen adviseren, onderzoeken én implementeren graag voor u. Voor meer informatie over het trainingsprogramma of voor het maken van een vrijblijvende afspraak, kunt u contact opnemen met Arboogerd via 06-44096813 of stuur een e-mail.

 Download hier de folder 

Vergoeding

MP900402534Wist u dat de meeste diensten en interventies uitgevoerd door Monique Boogerd vergoed kunnen worden door verzekeraars waaronder Loyalis?